خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

امیرعبداللهیان با وزیر امور خارجه ونزوئلا دیدار کرد

وزیر امور خارجه کشورمان به امضای ۱۹ سند همکاری از جمله سند همکاری های بلند مدت ۲۰ ساله دو کشور اشاره و بر ضرورت پیگیری و تلاش مشترک به منظور اجرای مؤثر این اسناد تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان در دومین روز از سفر خود به ژنو، با «ایوان خیل پینتو» وزیر امور خارجه ونزوئلا دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

امیرعبداللهیان در این دیدار با اظهار خرسندی از پیشرفت‌های حاصله در روابط دو کشور به ویژه پس از دو دیدار رؤسای جمهور دو کشور در تهران و کاراکاس، به امضای ۱۹ سند همکاری از جمله سند همکاری‌های بلند مدت ۲۰ ساله دو کشور اشاره و بر ضرورت پیگیری و تلاش مشترک به منظور اجرای مؤثر این اسناد تاکید کرد.

 

امیرعبداللهیان ضمن تاکید بر اهمیت همکاری‌های نیرومندتر میان دو کشور، مداخلات آمریکا در امور داخلی ونزوئلا به ویژه در مسائل مرتبط با انتخابات این کشور را محکوم کرد و گفت: ایران از حق انتخاب ملت ونزوئلا بدون مداخله خارجی حمایت می‌کند.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به فرصت‌های متنوع همکاری‌های دوجانبه، گفت: حوزه انرژی یکی از زمینه‌های خوب همکاری میان دو کشور است و جمهوری اسلامی ایران از تقویت همکاری‌ها میان بخش‌های مختلف اقتصادی و تجاری دو کشور استقبال می‌کند.

 

امیرعبداللهیان با اشاره به تحولات فلسطین و وضعیت فاجعه‌بار انسانی در نوار غزه و تلاش رژیم اسرائیل برای کوچاندن فلسطینیان به کشورهای همجوار و حمایت آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی، بر ضرورت تداوم تلاش قوی‌تر جامعه جهانی با هدف توقف جنایات جنگی و نسل‌کُشی علیه ملت فلسطین تاکید کرد.

 

«ایوان خیل پینتو» وزیر خارجه ونزوئلا نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، نسبت به روند پیشرفت روابط دوجانبه اظهار خرسندی کرد و بر آمادگی کشورش برای پیشبرد روابط مبتنی بر سند همکاری‌های ۲۰ ساله و اجرای کامل اسناد مشترک همکاری تاکید کرد.

 

وی دیدارهای رؤسای جمهور دو کشور و توافقات حاصله را بسیار مهم دانست و گفت: مسیر همکاری‌های دو کشور هموارتر از گذشته است و ونزوئلا تقویت همکاری‌های اقتصادی دو کشور را در راستای منافع مشترک دو ملت می‌داند.

 

وزیر امور خارجه ونزوئلا از همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های بین‌المللی نیز ابراز خرسندی کرد و گفت: آماده تقویت این همکاری‌ها هستیم.

 

وی همچنین به موضع مشترک دو کشور در خصوص فلسطین اشاره کرد و بر موضع قوی کشورش در ضرورت توقف فوری جنگ علیه فلسطینیان تاکید کرد.

 

وزیر امور خارجه ونزوئلا همبستگی ونزوئلا با ملت فلسطین در مقاومت علیه اشغال را اعلام داشت.

 

در این دیدار برخی دیگر از موضوعات مورد اهتمام مشترک در حوزه دو جانبه و بین‌المللی مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار گرفت.

 

وزیر امور خارجه کشورمان از همتای ونزوئلایی جهت سفر به ایران دعوت کرد که با استقبال همتای ونزوئلایی مواجه شد و قرار شد در زمان مناسب صورت بگیرد./ مهر

ارسال نظر